Nieuwe leden

De Dorstse Trappers kunnen nog nieuwe leden gebruiken. Ben jij een enthousiaste fietser die gezellig in een groep wil rijden, nieuwe wegen in en buiten Noord-Brabant wil ontdekken of juist een keer heel hard wil rijden. Dan ben jij bij de Dorstse Trappers aan het goede adres.

Op vrijdag wordt er door de C-groep rustig gereden waar iedereen bij kan aansluiten, na ongeveer 60 km. ben je weer in Dorst. Een ideale tocht voor de beginnend fietser die niet te snel wil fietsen of nog wil oefenen met het rijden in een peloton.

Op zondag wordt er een langere rit van ongeveer 90 km. gemaakt. Het aantal kilometers wordt in de loop van het jaar opgevoerd (60 – 100 km). Ben je al vertrouwd met het rijden in een peloton of wil je ervaren wat jij zelf allemaal kan als je in een groep rijdt, samen ben je veel sterker, dan is zondag een mooie gelegenheid om eens mee te rijden. Wil je weten welke tocht wij komende zondag gaan rijden, kijk dan op onze toer-kalender.

Op woensdag rijden wij een vast rondje van ongeveer 65 km. Tijdens het rondje op woensdagavond wordt de groep gesplitst in een snelle A-groep en een wat minder snelle B-groep.

Bij elke rit van de Dorste Trappers geldt altijd; Gezamenlijk uit en gezamenlijk thuis en Veiligheid voorop.

Naast de wekelijkse ritten organiseren wij een keer per jaar de Challenge en Dorst on Tour.

Bij de Challenge proberen wij de leden een weekend te voorzien van mooie ritten waarbij er voor iedereen een uitdaging aanwezig is.

Dorst on Tour (40 – 60 – 135 km. ) is onze jaarlijkse toertocht waar het fietsen en het bourgondische Brabantse leven hand in hand gaan.

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. De contributie bedraagt € 90,00 voor het kalenderjaar 2020.

Als lid ben je automatisch ingeschreven bij de NFTU en profiteer je meteen van de voordelen van de NFTU zoals een basisverzekering voor schade aan jouw fiets.

Als vereniging rijden wij al onze ritten in onze clubkleding. Dit pakket kan tegen kostprijs aangeschaft worden bij de vereniging.

Wil je vrijblijvend meerijden op woensdag, vrijdag en/of zondag? Of wil je nog wat info? Neem dan contact op met secretariaat@dorstsetrappers.nl

Namens het bestuur,
De secretaris.