Monschau Challenge 2019

Op zaterdag 7 september vertrokken 12 rijders en 1 begeleider voor de 5de Challenge van de Dorstse Trappers. Tegen verwachting in scheen de zon en werd het weer alleen maar beter. Vanuit Dorst ging het richting het zuiden om via België en de Heuvel van Zuid-Limburg in Duitsland terecht te komen. In Duitsland reden wij tot Monschau waar wij naar bijna 190km moe en voldoen in ons hotel aankwamen.

De volgende dag was het weer helaas omgeslagen en had de regen de zon verdreven. Maar voor ons geen enkel probleem. En naar 40km in de regen gereden te hebben begon het weer weer op te klaren. Via een andere route dan de heenreis doorkruisen wij weer België en komen zo weer in Noord-Brabant aan om koers te zetten tot bij het dorpshuis in Dorst waar het ontvangstcomité al op ons staat te wachten. Met bijna 200km op de teller wordt er besloten om de teller toch zeker op 200km te zetten. Een klein extra rondje door Dorst is dan ook het gevolg.

Na de gezamenlijk maaltijd verzorgd door Cees Vermeulen Catering gaat iedereen weer richting huis.

Cees bedankt voor de verzorging onderweg en de heerlijke maaltijd bij aankomst in Dorst.

Voor een uitgebreider verslag en meer foto’s zie http://dorstsetrappers.nl/?page_id=53