Eerste gravel challenge een groot succes

In het weekend van 11 en 12 maart werd de eerste gravel challenge verreden.

Sinds twee jaar wordt er steeds meer gegraveld door de leden van de Dorstse Trappers. Een mooie aanleiding om door twee leden de eerste gravel challenge te organiseren. In twee dagen tijd rijden we een mooi stuk van de Liberation route door Noord-Brabant.

Op zaterdagochtend nemen wij de trein van Breda naar Bergen-op-Zoom waar wij met mooi weer aan onze tocht beginnen. Het weer is heerlijk voor de tijd van het jaar en de paden liggen, ondanks de vele regen van de afgelopen weken, er goed bij. Wij genieten van de mooie route en de heerlijke lunch.

Na meer dan 120km komen wij weer in Breda aan, waar wij de dag afsluiten met een drankje.

Op zondag vertrekken wij van Kapelerf om eerst naar het eindpunt van zaterdag te rijden. Wij hebben weer een heel mooie tocht en zien veel nieuwe stukken. Via Tilburg en Hilvarenbeek komen we bij meer dan 100km weer terug in Dorst. Nog even een drankje en een reflectie op een zeer geslaagde eerste gravel challenge. Dit smaakt naar meer.

Chris en Randy bedankt voor de organisatie.