Snertrit 2019

Dat was onze eerste clubrit in Maart 2019.Door weersomstandigheden werden de eerste drie ritten letterlijk en figuurlijk  afgeblazen. Een zachte winter een mooi februari maand brachten de weergoden ons in begin maart ons mindere omstandigheden. Op deze dag waren de weergoden ons goed gezind. Lente zonnetje en de opkomst met 26 leden was uitstekend. Moesten onze nieuwe wegkapiteins voor deze dag echt vol aan de bak. Ronde Heusden 75 km en bij toeval nog de TC de Kleppers uit Dongen ontmoet omdat de brug openstond. Maar aan het einde erwtensoep bij Party Services Vermeulen in de Heistraat.. En dat gaat er wel in na een hele frisse ochtend en de wind die uit het NO komt. Evaluatie en eten dat gaat bij de Dorstse Trappers goed samen. Met een goed gevulde buik reden we weer op huis aan.  Cees dank voor je gastvrijheid en volgend jaar komen we weer!