Afsluiting wielerseizoen 2018

Het wielerseizoen 2018 wordt afgesloten op de wielerbaan in Oosterhout. Nadat de ronde goed verkend is en de benen goed warm zijn, is het tijd voor de tijdrit. Teun wint de tijdrit met glans, Fabian pakt het zilver en Andre het brons.

Tijd voor relaxen is er niet, het volgende onderdeel staat al op de agenda, de afvalkoers. Ook hier weet Teun de overwinning naar zich toe te trekken. Andre schuift een plaatsje naar voren en pakt het zilver en Jack die bijna de hele tijd op kop rijdt pakt het brons.

Het laatste onderdeel is de gelijkmatigheidsrit. Hoe goed kennen wij onze eigen snelheid. Het blijkt toch lastiger om de juiste tijd vooraf te schatten over vijf ronden. Frank wint deze rit met een afwijking van maar 12 seconden, gevolgd door Henk met 17 seconden en Andre met 26 seconden. De grootste afwijking bedraagt 57 seconden. Doordat Teun wat minder goed scoort op dit onderdeel gaat de winst over drie onderdelen naar Andre en mag hij van Henk de gouden medaille in ontvangst nemen.

Nadat wij de broodjes van Cees Vermeulen Party-service verorberd hebben is het tijd om het seizoen als gesloten te verklaren en mag het ATB seizoen beginnen.