Afsluiting wielerseizoen 1 oktober 2017

Op de eerste zondag van oktober sluiten wij het wielerjaar af. Dit keer zijn wij te gast op de wielerbaan van de Jonge Renner in Oosterhout. Dankzij de organisatie, Jeroen, Frank en Cees mogen wij daar onze rondjes draaien.

Wij beginnen met een tijdrit voer een ronde van 1.200meter. Met het melkzuur in de benen worden de tijden neergezet.
Het tweede onderdeel is het verrijden van een afvalrace. Nadat er twee rondes gereden zijn valt er elke ronden een renner af. Na 15 ronden weten wij wie de sterkste renner is.
Omdat wij nog niet genoeg van de baan hebben, rijden wij nog 15 ronden, de eerste 5 rijden blijven wij bij elkaar en daarna wordt de gaskraan open gedraaid. De sprinter laten zich alleen de laatste meters zien.

Na de nodige rondes gereden te hebben mogen wij ons verwennen met de broodjes van Partyservice Vermeulen en kunnen wij terugblikken op een zeer geslaagde afsluiting van het seizoen. Jeroen, Frank en Cees bedankt voor de organisatie en de Jonge Renner danken wij voor hun gastvrijheid.