De c-groep van de wielervereniging Dorstse Trappers

Sinds april 2014 beschikt de wielervereniging de Dorstse Trappers ook over een zgn. c-groep. Op vrijdagmiddag half 2 wordt dan gestart voor een rondje van ongeveer 60 km. De maximumsnelheid bedraagt 30 km/uur. 

Iedere vrijdagmiddag wordt bekeken welk rondje er gereden gaat worden. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en de windrichting. Zo langzamerhand is een aantal rondjes ontstaan:

  • “Rondje pondje”. Richting Heusden en dan bij Doeveren met de pond het water over. Via Geertruidenberg – Drimmelen – Den Hout weer terug.
  • “Woensdagavondrondje”. Al dan niet tegengesteld.
  • “Rijens broek”. Steenoven-Rijen-Hulten-Bels lijntje-Baarle Nassau-Chaam
  • “Rondje Zundert”
  • “Rondje Moerdijk”

Tot op dit moment  verschijnen er gemiddeld 5 fietsers –voornamelijk B rijders- aan de start. Het komt ook voor dat er A rijders mee rijden. Allen zijn erg positief over de route, snelheid en trainingservaring. 

Op zich is dit gemiddelde helemaal niet verkeerd, maar eigenlijk zou het erg fijn zijn als dit hoger zou komen te liggen. Dus allen, doe je voordeel met de C-ploeg. 

Nieuw is dat ook belangstellenden, geen lid zijnde van de Dorstse Trappers, mee kunnen rijden. Misschien kan deze “gast rijder” enthousiast gemaakt worden om lid te worden van de Dorstse Trappers. 

Kortom: iedereen die op vrijdagmiddag ongeveer 60 km wil fietsen is van harte welkom. 

Inlichtingen zijn in te winnen bij:
Con van Meer cvanmeer@theaim.nl
Adri Broeders vadrianne.broeders@online.nl