Gravelen in Limburg een groot succes

Op zondag 27 maart zijn wij als Dorstse Trappers afgereisd naar Zuid-Limburg, Simpelveld, voor een gravel rit. Met 11 rijders stonden wij in de mist aan de start met als credo samen uit, samen thuis. Via gravelwegen en asfalt zagen wij, zover het mogelijk was door de mist, Limburg eens van een andere kant. Via mooie klimmen en afdalingen kwamen wij in Mechelen uit voor een heerlijk stuk vlaai en koffie en thee. Dat de vlaai niet alleen goed is voor de inwendige mens maar ook voor het weer was nieuw voor ons, want zodra de vlaai opgediend werd begon de zon de schijnen. Na pauze konden wij de laatste kilometers dan ook met een mooi zonnetje rijden. Ook hier weer Limburg van een verrassende kant gezien. Na 75kilometer kwamen we mooi maar voldaan weer in Simpelveld aan. Zeker voor herhaling vatbaar.